Heydehoeve varkensvlees

Heyde Hoeve
De Heyde Hoeve is een coöperatie van varkenshouders met een missie, namelijk het allerlekkerste varkensvlees te leveren uit een betrouwbare Hollandse keten met de best mogelijke zorg voor dier & omgeving.

Ouderwets Lekker!
Het Heyde Hoeve varkensvlees staat bekend om zijn uitstekende vleeskwaliteit. Het Heyde Hoeve varken is van het Duroc ras. Dit ras kenmerkt zich door de mooie marmering in het vlees en het heeft meer ‘intramusculair vet’ dat zorgt voor een heerlijke smaak. Het vlees is vol van smaak en is mals en sappig.

Het Heyde Hoeve varken is verkozen tot “Beste Varken van Nederland”, op smaak en duurzaamheid!

Aandacht voor dier & omgeving
De boeren van de Heyde Hoeve houden van hun varkens. Vanuit deze passie zorgen ze elke dag opnieuw voor de varkens en hun omgeving. De varkens leven op een respectvolle, diervriendelijke manier in moderne stallen. De varkens hebben voldoende ruimte en een aparte lig-, eet-, drink- en mestplaats. De varkens krijgen dagelijks een hand stro van hun verzorger, lekker om in te wroeten en goed voor het contact met de verzorger. Verder zijn er speeltjes in de stal voor afleiding. Heyde Hoeve gaat efficiënt om met het menu van de varkens en bestaat uit granen die zoveel mogelijk in de omgeving worden geoogst. In de stallen wordt de mest opgevangen en in een biogasinstallatie omgezet in groene stroom.

Goed voor mens, dier én milieu dus!
Meer informatie over de Heyde Hoeve kunt u vinden op www.heydehoeve.nl.

© Bens Verspromotie | www.bensverspromotie.nl