Culinair gourmetten

Om te beginnen zou ik zeggen dat je boter en olie van tafel haalt. In die kleine pannetjes, die vaak erg heet worden, is dat vragen om moeilijkheden maar dat is een keuze. Het is veel leuker en lekkerder om je eigen braadvet te maken. Bak wat spekjes (niet te mager) uit. In het vet dat achterblijft, bak je de rest van het vlees. Stukje van een speklapje, wat spekblokjes of een stuk eendenborst op de huid aanbraden.

Het smakelijke vet loopt uit het vlees en het water bij u in de mond!
Goed op de spekkant krokant laten worden, even omdraaien, en genieten maar. Het vet dat achterblijft, maakt alle andere stukken vlees nog lekkerder!
Vergeet uw gasten niet vertellen dat niet alle stukjes vlees al te gaar horen te zijn.

Klik hier om onze fondue- en gourmetpakketten online te bestellen.

© Bens Verspromotie | www.bensverspromotie.nl